Cégünkről

Magunkról

A Hazai Hús Zrt. 2010-ben alakult új vállalkozás. Cégünk egyedisége abban rejlik, hogy a feldolgozás minden munkafolyamatát „házon belül” oldjuk meg. Az ország több pontján, összesen 5 telephellyel működünk. Ezek az egységek a gyártás különböző fázisait végzik, de minden egységből történik direkt értékesítés is.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a hazai élelmiszerek népszerűsítésére. Törekszünk arra, hogy a gyártás során kizárólag magyar partnerekkel dolgozzunk együtt. Éppen ezért egyik célunk, hogy a magyar üzletláncok polcain az elkövetkezendő 1-2 évben mindenhol megvásárolhatóak legyenek termékeink. Vállalatunk legfőbb készítményei a hagyományos módon készített kolbászok, szalámik és különböző szalonnák, de ugyanúgy gyártunk vörös árut és füstölt-főtt termékeket is. Célunk, hogy minél kevesebb adalék- és allergénanyagot használjunk fel az előállításhoz.

 

Jászszentandrás, sertéshizlalda:

A gyártás első fázisa az élőállat nevelés. Jászszentandráson hetente 850 db sertés eladására van lehetőségünk, melynek legnagyobb részét saját vágóhidunkon dolgozzuk fel.

 

Császártöltés, vágóhíd (HU 647):

Az élőállatok vágása Császártöltésen történik. A vágóhíd 2010. május óta üzemel és azóta több elégedett céget tudhatunk a vevőink között. Bőrös-, lehúzott félsertés és belsőség értékesítésést végzünk ebből az egységből.

 

Pécs, daraboló- és feldolgozó üzem (HU 1004):

A pécsi üzemünkben a saját félsertések bontása, illetve ezek feldolgozása történik. 2010. szeptemberében került sor az első próbagyártásokra. A bontott húsok értékesítését innen végezzük. Készítmények közül a lecsókolbászt, debrecenit, sonkás felvágottat és májast gyártunk ezen a telephelyünkön

 

Martonvásár, feldolgozó üzem (HU 1037):

Az üzemben 2010. decemberében indult a gyártás. Az egység fő profilja a száraz áru és különböző főtt-füstölt termékek készítése. A gyár területe több mint 2000 nm. A termelést teljesen új gépparkkal kezdtük meg.

 

Kiskőrös, feldolgozó üzem és hentesbolt (HU 834):

2010 júniusában olvadt be a Hazai Hús Zrt-be a kiskőrösi üzem, ami 1995 óta működik. A jelenlegi gyártástechnikának, fűszerezésnek az alapját ez az egységünk hozta. Az üzemhez egy hentesüzlet is tartozik, ahová nem csak kiskőrösiek, de a környékbeli városokból is sokan átjárnak.